Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Romaner

Under en strålende sol

Udgivelsesår: 2007
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Under en strålende sol er en rørende og medrivende roman skrevet af den berømte forfatter Khaled Hosseini. Bogen udspiller sig i Afghanistan i begyndelsen af 1970’erne og følger hovedpersonen Mariam i hendes kamp for overlevelse og kærlighed.

I det første afsnit af bogen introduceres vi for Mariam, der er en uægte datter af en velhavende mand. Mariam lever sammen med sin mor i en afsidesliggende landsby, hvor hun kæmper med at finde sin plads i samfundet. Hendes far besøger hende kun sporadisk, og hun føler sig konstant afvist og uønsket. Mariam drømmer om at få sin fars anerkendelse og kærlighed og drager derfor til Kabul for at møde ham. Desværre får hun ikke det ønskede resultat, og hendes liv tager en uventet drejning.

I andet afsnit møder vi den unge Laila, der bor sammen med sin familie i Kabul. Laila er en intelligent og modig pige, der drømmer om at blive læge. Hun får et tæt venskab med sin nabo Tariq, og deres venskab udvikler sig langsomt til kærlighed. Desværre bliver deres lykke ødelagt, da krig bryder ud i Afghanistan. Lailas familie kommer til at opleve den grusomme hverdag i krigens rædsler, og Laila mister alt, hvad hun har kært. I sin desperation accepterer hun at gifte sig med Mariams tidligere mand, Rasheed, og hendes liv forvandles til et mareridt.

Det tredje og sidste afsnit samler trådene og viser, hvordan Mariam og Lailas veje krydses. De to kvinder, der er vidner til hinandens smerte, finder styrke og trøst i hinandens selskab. De står sammen imod Rasheeds mishandlinger og forsøger at skabe en bedre fremtid for sig selv og deres børn. Mens krigens grusomheder fortsætter omkring dem, bevarer de deres håb og lykke ved hjælp af deres venskab og kærlighed til deres børn.

Under en strålende sol er en dybt bevægende roman, der skildrer de mange lidelser, som kvinderne i Afghanistan har måttet gennemgå gennem årtier. Hosseinis fortælling viser, hvordan selv i de mørkeste tider kan der findes lys og håb i form af venskab og kærlighed. Romanen er fyldt med rå og følelsesladet beskrivelser og formår at gøre læseren både grædefærdig og håbefuld. Under en strålende sol er et absolut mesterværk, der vil berøre selv den mest hårdføre læser.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
A Thousand Splendid Suns
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2007

Fandt du ikke, hvad du søgte?