Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Den tredje tvilling

Udgivelsesår: 1996
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Den tredje tvilling er en spændingsroman skrevet af Ken Follett. Bogen handler om en ung forsker ved navn Jeannie Ferrami, der bliver involveret i en mystisk mordsag.

Jeannie arbejder på et universitet, hvor hun forsker i tvillingers gener. En dag bliver hun kontaktet af en mand ved navn Steve Logan, der påstår, at hans far er blevet dømt for et mord, som han ikke har begået. Steve mener, at hans far er uskyldig, fordi der findes en tredje tvilling, som ingen kender til.

Jeannie bliver fascineret af denne påstand og begynder at grave dybere i sagen. Hun opdager hurtigt, at der er flere mord, der ligner hinanden på en skræmmende måde. Jeannie bliver snart fanget i et farligt spil, hvor hun må forsøge at finde den tredje tvilling og afsløre sandheden, inden hun selv bliver offer for morderen.

Den tredje tvilling er en intens og spændende thriller, der tager læseren med på en hæsblæsende jagt efter sandheden. Ken Follett formår at skabe en atmosfære af spænding og uhygge, samtidig med at han udforsker temaer som identitet, genetik og etik. Bogen er en pageturner, der holder læseren fanget fra start til slut.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Third Twin
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
1996

Fandt du ikke, hvad du søgte?