Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Humoristiske romaner

Morder-Anders og hans venner

Udgivelsesår: 2015
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Morder-Anders og hans venner” er en underholdende og humoristisk roman skrevet af den svenske forfatter Jonas Jonasson. Bogen handler om den tidligere forbryder Johan Andersson, bedre kendt som Morder-Anders, der efter at have afsonet sin straf beslutter sig for at ændre sit liv og blive en god mand.

Historien tager fart, da Morder-Anders møder den naive og godtroende receptionist Per Persson. De to bliver hurtigt venner og beslutter sig for at starte deres egen kirke, hvor Morder-Anders kan udnytte sin evne til at overbevise folk om sine egne ideer. Sammen med den smarte og beregnende Jesus, der også har en kriminel fortid, begynder de at samle en stadig større skare af tilhængere.

Men det går ikke helt som planlagt for Morder-Anders og hans venner. Deres kirke bliver hurtigt en succes, men det viser sig, at de har skabt mere end de kan styre. Snart bliver de involveret i en farlig konspiration, der truer med at ødelægge deres venskab og deres nye liv.

“Morder-Anders og hans venner” er en skæv og morsom roman, der kombinerer spænding, humor og samfundssatire på en unik måde. Jonas Jonasson formår at skabe karakterer, der er både sjove og rørende på samme tid, og historien er fyldt med overraskende drejninger og skæve påfund. Bogen er en fornøjelig læseoplevelse, der vil få læseren til at grine højt og samtidig få stof til eftertanke.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Mördar-Anders och hans vänner (samt en och annan ovän)
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2015

Fandt du ikke, hvad du søgte?