Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Humoristiske romaner

Analfabeten der kunne regne

Udgivelsesår: 2013
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Analfabeten der kunne regne” er en roman skrevet af Jonas Jonasson og udgivet i 2013. Bogen følger hovedpersonen Nombeko Mayeki, en ung kvinde fra Soweto i Sydafrika, der til trods for sin analfabetisme har en usædvanlig evne for matematik og tal. Hendes liv tager en uventet drejning, da hun uforvarende bliver involveret i en række begivenheder, der fører hende til Sverige og ind i en verden af internationale intriger, atomvåben og diplomati.

Historien balancerer mellem humor og alvor og udforsker temaer som skæbne, tilfældighed og individuel indflydelse på verdensbegivenheder. Romanen er præget af Jonassons karakteristiske skæve humor og evne til at kombinere usandsynlige begivenheder med samfundskritik på en underholdende måde.

“Analfabeten der kunne regne” er en farverig fortælling om en usædvanlig kvindes rejse gennem verden og hendes indflydelse på begivenheder, der strækker sig ud over hendes oprindelige forventninger og evner. Bogen er en blanding af eventyr, komedie og samfundssatire, der appellerer til læsere, der nyder både latter og eftertænksomhed.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Analfabeten som kunde räkna
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
2013

Fandt du ikke, hvad du søgte?