Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Nynnes dagbog, Henriette Lind, Lotte Thorsen og Anette Vestergaard, brugt bog
Humoristiske romaner

Nynnes dagbog

En del af serien (nr. 1): Nynnes Dagbog serie
Udgivelsesår: 2000
Fra: 35,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
35,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:198
Format:Paperback
Forlag:Aschehoug
Version:4. udgave, 1. oplag, 2005
Vægt:157 gram
Størrelse:202 x 127 x 15 mm
ISBN:9788711183380
Varenr.:2066

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Nynnes dagbog” er en populær dansk roman, skrevet af forfatterne Henriette Lind, Lotte Thorsen og Anette Vestergaard. Bogen er en underholdende og humoristisk skildring af hovedpersonen Nynnes liv og oplevelser.

Historien følger Nynne, en ung kvinde i 30’erne, der navigerer gennem livets udfordringer og glæder. Gennem en række dagbogsnotater får læseren et indblik i Nynnes tanker, følelser og oplevelser. Bogen tager fat på mange af de emner, som mange kan relatere til, såsom kærlighed, venskaber, karriere og selvværd.

Nynne er en karakter, der ofte er sjov, sarkastisk og selvbevidst. Hun har en skarp observasjonsevne og er ikke bange for at sige sin mening. Gennem hendes dagbog får vi et indblik i hendes indre verden og de udfordringer, hun står overfor.

“Nynnes dagbog” er en letlæst og underholdende roman, der appellerer til både unge og voksne læsere. Bogen har opnået stor popularitet og er blevet en kultklassiker i Danmark. Den er også blevet filmatiseret og har inspireret til en tv-serie.

Med sin ærlige og humoristiske tilgang til livets op- og nedture er “Nynnes dagbog” en bog, der vil få læseren til at grine, nikke genkendende og måske endda give stof til eftertanke.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Nynnes dagbog
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2000

Fandt du ikke, hvad du søgte?