Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Jonas Jonasson

Bogserier af Jonas Jonasson

Jonas Jonasson

Forfatter

Jonas Jonasson er en svensk forfatter, født den 6. juli 1961 i Växjö, Sverige. Han er kendt for sin evne til at skabe morsomme og absurd humoristiske historier, der ofte kombinerer skæve karakterer med uventede begivenheder og politiske intriger. Jonassons værker er lystige, fantasifulde og har en unik måde at blande komedie med samfundsrefleksion.

Han fik sit internationale gennembrud med sin debutroman, “Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt,” der blev udgivet i 2009. Bogen blev en enorm succes og er blevet oversat til mange sprog. Den følger hovedpersonen Allan Karlsson, en 100-årig mand, der flygter fra sit plejehjem og havner midt i en række skøre begivenheder, der involverer kriminelle, gangstere og en elefant.

Jonas Jonassons forfatterskab er kendetegnet ved hans evne til at skabe farverige karakterer, der ofte er både ekscentriske og charmerende. Hans bøger udforsker ofte de absurde konsekvenser af individuelle handlinger og de utraditionelle måder, hvorpå mennesker navigerer gennem en kompleks verden.

Selvom Jonassons bøger ofte er lettilgængelige og underholdende, rummer de også subtile samfunds- og samfundskritiske temaer. Han tager ofte fat på historiske og politiske begivenheder og sætter dem i et humoristisk og fantasifuldt perspektiv, der giver læserne mulighed for at reflektere over alvorlige emner på en letfordøjelig måde.

Jonas Jonassons bøger er populære både i Sverige og internationalt, og hans unikke skrivestil og evne til at skabe lattervækkende, utraditionelle historier har gjort ham til en elsket og anerkendt forfatter inden for komediegenren.

Fandt du ikke, hvad du søgte?