Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Humoristiske romaner

Hævnen er sød A/S

Udgivelsesår: 2020
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Hævnen er sød A/S” er en underholdende og humoristisk roman skrevet af den populære forfatter Jonas Jonasson. Bogen tager læseren med på en spændende rejse gennem tid og sted og byder på et væld af skæve og farverige karakterer.

Historien følger hovedpersonen, der er en ung og ambitiøs forretningsmand ved navn Emil. Han arbejder i det velrenommerede firma Hævnen er sød A/S, der specialiserer sig i at hjælpe folk med at få den retfærdighed, de fortjener. Emil er en mester i at planlægge og udføre hævnaktioner, og han har en unik evne til at finde kreative og uventede løsninger.

Men da Emil får til opgave at hjælpe en mystisk klient med at hævne sig på en magtfuld og farlig modstander, bliver han kastet ud i et eventyr, der fører ham gennem forskellige tidsepoker og lande. Han støder på en række skøre og excentriske personer, der hver især har deres egne motiver og hemmeligheder.

Jonas Jonasson formår med sin karakteristiske humor og skarpe pen at skabe en spændende og underholdende fortælling, der samtidig sætter fokus på temaer som retfærdighed, hævn og moral. Bogen er fyldt med overraskende plot twists og skæve indfald, der holder læseren fanget fra start til slut.

“Hævnen er sød A/S” er endnu et mesterværk fra Jonas Jonasson, der formår at kombinere spænding, humor og samfundskritik på en unik og underholdende måde. En bog, der vil få læseren til at grine, tænke og måske endda overveje, hvad retfærdighed egentlig betyder.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Hämnden är ljuv AB
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
2020

Fandt du ikke, hvad du søgte?