Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Ungdomsbøger

En flænge i himlen

Udgivelsesår: 2012
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“En flænge i himlen” er en hjerteskærende og rørende roman skrevet af den populære forfatter John Green. Bogen handler om den 16-årige Hazel Grace Lancaster, der lider af en alvorlig lungekræftsygdom, som har spredt sig til hendes lunger. Hun er afhængig af en iltbeholder og går til regelmæssige hospitalsbesøg.

Historien tager sin begyndelse, da Hazel møder den charmerende og gådefulde Augustus Waters under en støttegruppe for kræftramte teenagere. De to udvikler hurtigt et særligt bånd og forelsker sig i hinanden. Sammen begiver de sig ud på en rejse, hvor de opdager, hvad det vil sige at leve og elske, selvom døden er en konstant følgesvend.

Bogen udforsker temaer som kærlighed, dødelighed og meningen med livet. John Green formår at skabe dybe og komplekse karakterer, der berører læseren på en dybt følelsesmæssig måde. Han skriver med en unik stemme, der kombinerer humor og alvor på en smuk og gribende måde.

“En flænge i himlen” er en del af John Greens imponerende forfatterskab, der også inkluderer bestsellere som “Looking for Alaska” og “The Fault in Our Stars”. Bogen har vundet flere priser og er blevet en international sensation, der har rørt læsere i alle aldre verden over.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Fault in Our Stars
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2012

Fandt du ikke, hvad du søgte?