Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Et andet lys, Jens Christian Grøndahl, brugt bog
Romaner

Et andet lys

Udgivelsesår: 2002
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hardback (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:296
Format:Hardback
Forlag:Gyldendal
Version:2. udgave, 2003
Vægt:499 gram
Størrelse:225 x 143 x 26 mm
ISBN:8702019620
Varenr.:1234

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Et andet lys” er en roman skrevet af den danske forfatter Jens Christian Grøndahl. Bogen udkom i 2002 og er en medrivende fortælling om kærlighed, tab og livets uforudsigeligheder.

Historien følger hovedpersonen, der er en moden kvinde ved navn Ellen. Hun er gift med den succesfulde arkitekt Georg, men deres ægteskab er præget af afstand og ensomhed. En dag møder Ellen tilfældigt den unge kunstner Leo, og de indleder et lidenskabeligt forhold, der vender op og ned på hendes tilværelse.

Gennem flashbacks og fortællinger om fortiden får læseren indblik i Ellens liv og de valg, hun har truffet. Grøndahl skildrer med sin sædvanlige psykologiske indsigt og raffinerede sprog, hvordan fortidens skygger kan påvirke vores nutidige relationer og valg.

“Et andet lys” er en roman, der stiller spørgsmål ved, hvad der egentlig definerer os som mennesker, og hvor langt vi er villige til at gå for at finde lykke og sandhed. Grøndahl formår at skabe dybe karakterer og komplekse relationer, der giver læseren stof til eftertanke.

Bogen er en del af Jens Christian Grøndahls imponerende forfatterskab, der kredser om temaer som identitet, kærlighed og eksistens. “Et andet lys” er en værdifuld tilføjelse til enhver litteraturinteresseret læsers samling.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Et andet lys
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2002

Fandt du ikke, hvad du søgte?