Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Bag damen stod en Christian, Jane Aamund, brugt bog
Historiske romaner

Bag damen stod en Christian

Udgivelsesår: 1998
Fra: 30,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hardback (brugt)
30,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Slidt
Sprog:Dansk
Sider:254
Format:Hardback
Forlag:Høst & Søn
Version:3. udgave, 2. oplag, 1998
Vægt:465 gram
Størrelse:240 x 160 x 22 mm
ISBN:9788714294816
Varenr.:5165

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Romanen “Bag damen stod en Christian” af Jane Aamund er en samling af uhøjtidelige portrætter af den danske kongerækkes mange Christianer og de kvinder, de delte livet med.

Bogen er en historisk fiktion, der er baseret på grundig research og giver et indblik i de danske kongers liv og relationer til deres hustruer, elskerinder og andre markante kvinder i deres omgivelser. Aamund skildrer både de kendte og de mindre kendte kvinder i kongefamiliens historie, og hun giver et nuanceret billede af deres liv og roller i en tid, hvor mænd dominerede samfundet.

“Bag damen stod en Christian” er underholdende og morsom – og samtidig en informativ bog, der giver et nyt perspektiv på dansk historie. Den er velegnet til alle, der er interesseret i kongehuset, dansk historie eller kvinders liv i fortiden. Bogen behandler de danske kongers kærlighedsliv og ægteskaber, kvinders rolle i kongehuset og i det danske samfund, magtkampe og intriger ved hoffet samt kongefamiliens liv i hverdagen.

Hvis du er nysgerrig på at lære mere om de danske konger og de kvinder, der omgav dem, er “Bag damen stod en Christian” et godt sted at starte.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
1998

Fandt du ikke, hvad du søgte?