Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Magisk realisme

1Q84 Bog 1

En del af serien (nr. 1): 1Q84 (Haruki Murakami)
Udgivelsesår: 2009
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“1Q84” er en kompleks og fængslende roman af den japanske forfatter Haruki Murakami. Bogen er opdelt i tre bind, og “Bog 1” introducerer læserne til de centrale karakterer og den mystiske verden, de befinder sig i.

Handlingen følger to hovedpersoner, Aomame og Tengo, hvis skæbner langsomt fletter sig sammen i det alternative år 1984 (skrevet som “1Q84” for at referere til “Q” for “Question”). Aomame er en ung kvinde, der arbejder som lejemorder, mens Tengo er en aspirerende forfatter og matematiklærer.

Bogen starter med Aomame, der er på vej til et job, da hun pludselig opdager, at verden omkring hende har ændret sig på mærkelig vis. Hun befinder sig i en parallel virkelighed, som hun kalder “1Q84,” hvor små detaljer og forskelle er begyndt at dukke op i hverdagen.

Tengo bliver involveret i en bemærkelsesværdig opgave, hvor han skal omskrive en ung piges mærkværdige, men bemærkelsesværdige roman. Denne roman, skrevet af pigen, indeholder foruroligende historier om en fiktiv verden og religiøse sekter.

Mens Aomame og Tengo uafhængigt udforsker denne alternative verden, begynder de at blive draget mod hinanden, og deres forbindelse bliver mere og mere kompleks.

Bogens “Bog 1” etablerer den gådefulde atmosfære og de surrealistiske elementer, der kendetegner Murakamis forfatterskab. Læserne føres ind i en verden, hvor virkeligheden synes at smelte sammen med fantasi, og spændingen opbygges gradvist, mens læserne bliver nysgerrige efter at finde ud af, hvordan disse to karakterers historier vil krydse hinanden i løbet af resten af romanen.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
1Q84 (ichi-kew-hachi-yon)
Originalsprog
Japansk
Udgivelsesår
2009

Fandt du ikke, hvad du søgte?