Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

1Q84 (Haruki Murakami)

1Q84 er en fascinerende trilogi af den prisbelønnede japanske forfatter Haruki Murakami.

Vi har desværre ingen bøger i denne serie lige pt.

1Q84 (Haruki Murakami)

Bogserie

1Q84 er en romantrilogi af den japanske forfatter Haruki Murakami. Den er blevet oversat til over 50 sprog og er blevet en international bestseller.

Trilogien foregår i en alternativ version af Tokyo i 1984. Byen er præget af en stærk mystik, og der er tegn på, at virkeligheden ikke er, hvad den ser ud til at være.

Hovedpersonerne i serien er Aomame og Tengo. Aomame er en kvinde, der arbejder som lejesoldat og bodyguard. Hun er også en dygtig karateudøver og har et stærkt ønske om at bekæmpe uretfærdighed. Tengo er en ung mand, der arbejder som matematiklærer. Han er også en talentfuld forfatter, men har aldrig turdet forfølge sin drøm om at skrive en roman.

Aomame og Tengo er ulykkeligt forelskede, men er adskilt af omstændighederne. De mødes dog igen, da de begge bliver involveret i en mystisk kult, der kalder sig Sakigake.

1Q84 er en kompleks og ambitiøs roman, der udforsker en række temaer, herunder kærlighed, frihed, virkelighed og mystik. Den er kendetegnet ved sin magiske realisme, sine underfundige plot twists og sine skarpe karakterskildringer.

Rækkefølgen på bøger i 1Q84-trilogien:

  1. 1Q84 – bog 1
  2. 1Q84 – bog 2
  3. 1Q84 – bog 3