Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Haruki Murakami

Magisk realisme fra allerfineste hylde.

Vi har desværre ingen bøger af denne forfatter lige pt.

Bogserier af Haruki Murakami

Haruki Murakami

Forfatter

Haruki Murakami er en japansk forfatter, født den 12. januar 1949 i Kyoto, Japan. Han er kendt for sine unikke, surrealistiske og ofte filosofiske fortællinger, der ofte blander realisme med magiske elementer og eksistentielle temaer. Murakamis forfatterskab spænder over romaner, noveller og essays, og hans værker er blevet internationalt anerkendt og oversat til mange sprog.

Han begyndte at skrive tidligt i sit liv, men det var først med romanen “Norwegian Wood” (norsk skov), udgivet i 1987, at han opnåede stor popularitet i Japan og resten af verden. Nogle af hans mest kendte værker inkluderer “Kafka on the Shore” (Kafka ved stranden), “1Q84”, “Wind-Up Bird Chronicle” (optræksfugl krøniken) og “Colorless Tsukuru Tazaki and His Years of Pilgrimage” (farveløs Tsukuru Tazaki og hans pilgrimsår).

Murakamis fortællinger er ofte præget af ensomhed, ungdommelig udforskning, musikreferencer, mystiske figurer og refleksioner over eksistensen. Han har en unik evne til at skabe en atmosfære af melankoli og magi, som appellerer til læsere på tværs af kulturer.

Forfatteren er kendt for sin tilbageholdenhed med offentligheden og undgår ofte interviews og medieeksponering. Trods dette har hans forfatterskab haft en stor indflydelse på moderne litteratur og har cementeret ham som en af de mest respekterede forfattere i sin generation.

Fandt du ikke, hvad du søgte?