Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Magisk realisme

Trækopfuglens krønike

Udgivelsesår: 2001
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Trækopfuglens krønike” er en roman skrevet af den japanske forfatter Haruki Murakami og blev udgivet i 1987. Romanen er en kompleks og drømmeagtig fortælling, der fletter flere forskellige karakterers skæbner sammen i et vævet net af mystik og symbolik.

Historien følger Toru Okada, en ung mand i Tokyo, der pludselig finder sig selv trukket ind i en række mærkelige og surrealistiske begivenheder. Hans søgen efter sin forsvundne kat udløser en række møder med en farverig vifte af karakterer, der hver især har deres egne bizarre historier og problemer.

Gennem fortællingen udforsker Murakami temaer som ensomhed, identitet, erindring og menneskets forbindelse til det overnaturlige. Romanen skifter mellem virkelighed og fantasi på en måde, der giver læserne en fornemmelse af at træde ind i en verden, hvor det uforklarlige og det dybt menneskelige smelter sammen.

“Trækopfuglens krønike” er kendt for sin unikke blanding af magisk realisme, filosofi og introspektion. Murakamis stil skaber en meditativ og hypnotisk atmosfære, der inviterer læserne til at reflektere over livets mysterier og kompleksiteter. Bogen er blevet en af Murakamis mest ikoniske værker og er elsket af læsere verden over.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Nejimaki-dori kuronikure
Originalsprog
Japansk
Udgivelsesår
2001

Fandt du ikke, hvad du søgte?