Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Nedtælling til mord, Gretelise Holm, brugt bog
Krimi og spænding

Nedtælling til mord

Udgivelsesår: 2007
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:293
Format:Indbundet
Forlag:Aschehoug
Version:1. udgave, 2. oplag, 2007
Vægt:555 gram
Størrelse:227 x 145 x 30 mm
ISBN:9788711314500
Varenr.:3432

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

I bogen “Nedtælling til mord” af Gretelise Holm bliver den danske integrationsminister skudt på sin morgenløbetur. Karin Sommer, der er journalist og står over for pensioneringen, bliver bedt om at skrive et jubilæumsskrift for en international koncern, der hjælper danske virksomheder med at etablere sig i østlandene. I forbindelse med sit arbejde rejser hun til Litauen, hvor hun møder en gammel bedstemor, der beder hende om at aflevere en pakke til hendes barnebarn Zigis, der arbejder i Danmark.

Zigis er forsvundet, og i forsøget på at finde ham føres Karin ind i den københavnske underverden, hvor hun møder en trafficket litauisk prostitueret, der overbeviser hende om, at visse indflydelsesrige politiske og erhvervsmæssige kredse er involveret i mordet på ministeren.

Karin begynder at undersøge sagen, og hun opdager snart, at der er en sammenhæng mellem mordet på ministeren og Zigis’ forsvinden. Hun bliver involveret i en farlig affære, hvor hun risikerer sit eget liv for at finde sandheden.

Bogen er en spændende krimi med et godt plot og veludviklede karakterer. Den er også en relevant kommentar til aktuelle samfundsproblemer som menneskehandel og prostitution.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
2007

Fandt du ikke, hvad du søgte?