Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Gretelise Holm

Gretelise Holm

Forfatter

Gretelise Holm er en dansk forfatter, der er kendt for sine spændende og underholdende krimier. Hun blev født i 1946 i København og har sidenhen opnået stor anerkendelse for sit forfatterskab.

Holm debuterede som forfatter i 1988 med krimien “Den som blinker er bange for døden”, og siden da har hun udgivet en lang række bøger inden for genren. Hendes krimier er kendetegnet ved deres velskrevne plot og spændende karakterer, der ofte er almindelige mennesker, der bliver involveret i mystiske og farlige situationer. Hendes bøger er kendt for at være både spændende og humoristiske, og hun formår at skabe en god balance mellem spænding og underholdning.

Gretelise Holms bøger er blevet oversat til flere sprog og har opnået stor popularitet både i Danmark og internationalt. Hun har vundet flere priser for sit forfatterskab, herunder Det Danske Kriminalakademis debutantpris og Martha-prisen for bedste danske krimi. Hendes bøger er blevet rost for deres originale og overraskende plots samt for deres levende og troværdige karakterer.

Udover at være forfatter har Gretelise Holm også arbejdet som journalist og redaktør. Hendes erfaring i mediebranchen skinner igennem i hendes bøger, hvor hun formår at skabe autentiske og realistiske miljøer og beskrivelser. Hendes krimier er ofte baseret på virkelige hændelser og problematikker, hvilket giver dem en ekstra dimension af troværdighed.

Gretelise Holm er en dygtig og populær forfatter, der formår at underholde og engagere sine læsere med sine spændende og velskrevne krimier. Hendes bøger er et must-read for alle krimielskere.

Fandt du ikke, hvad du søgte?