Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Møgkællinger af Gretelise Holm, brugt bog
Humoristiske romaner

Møgkællinger

Udgivelsesår: 2010
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:302
Format:Indbundet
Forlag:Lindhardt og Ringhof Forlag A/S
Version:1. udgave, 2. oplag, 2010
Vægt:600 gram
Størrelse:227 x 154 x 26 mm
ISBN:9788711429433
Varenr.:1228

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Møgkællinger” er en kontroversiel og provokerende bog skrevet af den danske forfatter Gretelise Holm. Bogen tager fat i et tabubelagt emne og udforsker kvinders indbyrdes relationer på en ærlig og rå måde.

I “Møgkællinger” følger vi en gruppe kvinder i forskellige aldre og livssituationer, der alle har det til fælles, at de er blevet kaldt “møgkællinger” på et tidspunkt i deres liv. Bogen udforsker, hvordan dette nedladende og stigmatiserende udtryk påvirker kvinder og deres indbyrdes forhold.

Gretelise Holm skildrer kvinderne i bogen med stor dybde og nuancer. Hun viser, hvordan de hver især reagerer på at blive kaldt “møgkællinger” og hvordan det påvirker deres selvværd og selvtillid. Nogle af kvinderne vælger at konfrontere og bekæmpe stigmatiseringen, mens andre forsøger at ignorere det eller endda internalisere det som en del af deres identitet.

Bogen udforsker også de komplekse dynamikker mellem kvinderne selv. Vi får et indblik i deres venskaber, rivaliseringer og konflikter. Gretelise Holm skaber et realistisk og autentisk billede af kvinders relationer, hvor både støtte og jalousi kan være til stede.

“Møgkællinger” er en tankevækkende og provokerende bog, der udfordrer vores opfattelse af kvinders indbyrdes relationer. Gretelise Holm formår at skabe et nuanceret portræt af kvinder i forskellige livssituationer og viser, hvordan de håndterer stigmatisering og kæmper for at bevare deres værdighed og selvrespekt.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Møgkællinger
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2010

Fandt du ikke, hvad du søgte?