Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Humoristiske romaner

En mand der hedder Ove

Udgivelsesår: 2012
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“En mand der hedder Ove” er en roman skrevet af den svenske forfatter Fredrik Backman. Bogen, udgivet i 2012, centrerer omkring hovedpersonen Ove, en ældre mand, der er kendt for sin stædige natur, faste rutiner og noget brovtende attitude.

Handlingen udfolder sig, da Ove ufrivilligt bliver involveret i livet omkring ham på grund af naboerne i hans boligområde. Trods hans initialt reserverede holdning og hans forsøg på at undgå samspillet, begynder han at danne usandsynlige venskaber og involveres i forskellige situationer, der tvinger ham til at revurdere sit syn på verden og andre mennesker.

Bogen balancerer mellem humor og alvor og udforsker Oves baggrundshistorie gennem flashbacks, der afslører de begivenheder, der har formet ham som person. Gennem disse flashbacks og hans interaktioner med naboerne får læserne indblik i Oves dybtfølte og komplekse karakter.

“En mand der hedder Ove” er en rørende fortælling om ensomhed, venskab, forandring og det smukke i at finde skønhed i livets enkle øjeblikke. Backmans evne til at skabe en autentisk og dyb karakter som Ove, der udvikler sig gennem historien, har gjort bogen til en international bestseller, der har ramt plet hos et bredt publikum.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
En man som heter Ove
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
2012

Fandt du ikke, hvad du søgte?