Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Fredrik Backman

Få besked, når vi har flere brugte bøger af Fredrik Backman
Du får besked én gang. Herefter kan du evt. oprette en ny.

Bogserier af Fredrik Backman

Fredrik Backman

Forfatter

Fredrik Backman er en svensk forfatter, født den 2. juni 1981. Han er kendt for sine hjertevarme og rørende fortællinger, der ofte fokuserer på menneskelige relationer, hverdagslivets glæder og udfordringer samt dybtgående karakterudvikling.

Backman fik sin litterære gennembrud med romanen “En mand der hedder Ove” (originaltitel: “En man som heter Ove”) i 2012. Bogen følger hovedpersonen Ove, en ældre og noget stædig mand, der på trods af sin skeptiske natur bliver ufrivilligt involveret i livet og problemerne omkring ham. Bogen er en blanding af humor og tåretrækkende øjeblikke og har vundet mange hjerter over hele verden.

Han har fortsat med at skrive romaner som “Britt-Marie var her”, “Min mormor hilser og siger undskyld”, og “Bjørneby”, som også udforsker temaer som fællesskab, venskab og selvopdagelse på en rørende og ofte humoristisk måde.

Fredrik Backman har en evne til at skabe levende og autentiske karakterer, der appellerer til læsernes følelser og medfølelse. Hans fortællinger berører ofte universelle emner og lægger vægt på den skønhed, der kan findes i det enkle og hverdagsagtige. Hans bøger har opnået stor popularitet både i Sverige og internationalt og er oversat til flere sprog.

Fandt du ikke, hvad du søgte?