Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Nærmeste pårørende, Elsebeth Egholm, brugt bog
Krimi og spænding

Nærmeste pårørende

Udgivelsesår: 2007
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:368
Format:Indbundet
Forlag:Gyldendal
Version:1. udgave, 1. oplag, 2006
Vægt:568 gram
Størrelse:227 x 144 x 32 mm
ISBN:9788703014920
Varenr.:1612

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Nærmeste pårørende” er en spændingsroman skrevet af den danske forfatter Elsebeth Egholm.

Bogen handler om journalisten Dicte Svendsen, der bliver involveret i en mystisk sag, da hendes tidligere mand, Torsten, bliver fundet død på sin gård. Torsten blev angiveligt dræbt af en af sine egne køer, men Dicte begynder at tvivle på denne forklaring og beslutter sig for at undersøge sagen nærmere.

Dicte opdager hurtigt, at der er flere hemmeligheder og uforklarlige omstændigheder omkring Torstens død. Hun begynder at grave dybere og kommer på sporet af en række mistænkelige personer, herunder en ung kvinde, der tidligere har været i kontakt med Torsten.

I sin søgen efter sandheden bliver Dicte konfronteret med sin egen fortid og må træffe svære valg for at beskytte sig selv og dem, hun holder af. Samtidig bliver hun også tvunget til at stille spørgsmål ved sin egen rolle som journalist og hvor langt hun er villig til at gå for at opklare en sag.

“Nærmeste pårørende” er en spændende og velskrevet krimi, der byder på både overraskende plot-twists og en dybdegående karakterudvikling. Elsebeth Egholm formår at skabe et realistisk og troværdigt univers, hvor læseren konstant bliver holdt på tæerne. Bogen er en del af en serie om journalisten Dicte Svendsen, der tidligere er blevet filmatiseret og har opnået stor succes både i Danmark og internationalt.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Nærmeste pårørende
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2007

Fandt du ikke, hvad du søgte?