Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Historiske romaner

Dronningen af Saba & Kong Salomon

Udgivelsesår: 2016
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Dronningen af Saba & Kong Salomon” er en historisk roman skrevet af Anne Lise Marstrand-Jørgensen. Romanen tager læseren med tilbage i tiden og fortæller historien om dronningen af Saba og kong Salomon.

Bogen udforsker den legendariske fortælling om dronningen af Saba, der ifølge bibelske og historiske kilder var en stærk og magtfuld kvinde. Hun regerede over et rige, der lå i det moderne Yemen og Etiopien, og hendes rigdom og visdom var kendt i hele verden.

Historien følger også kong Salomon, der var kendt for sin visdom og rigdom. Han var konge af Israel og blev berømt for sin bygning af det storslåede tempel i Jerusalem.

Romanen udforsker både dronningens og kongens liv og deres møde, der ifølge legenden skulle have været præget af kærlighed og magtspil. Bogen giver et indblik i deres kulturelle og religiøse baggrund, og hvordan deres møde har haft indflydelse på deres egne riger og på historien som helhed.

Anne Lise Marstrand-Jørgensen formår at skabe en atmosfære af mystik og eventyr i sin fortælling. Hun kombinerer historiske fakta med fiktive elementer og skaber en levende og spændende fortælling om to af historiens mest legendariske figurer.

“Dronningen af Saba & Kong Salomon” er en roman, der vil appellere til læsere, der er fascineret af historie, kultur og eventyr.

Detaljer om udgivelsen

Originalsprog
dansk
Udgivelsesår
2016

Fandt du ikke, hvad du søgte?