Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Macbeth, Jo Nesbø, brugt bog
Krimi og spænding

Macbeth

En del af serien (nr. 6): Shakespeare i et nyt årtusind
Udgivelsesår: 2018
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:506
Format:Indbundet
Forlag:Modtryk
Version:1. udgave, 1. oplag, 2018
Vægt:720 gram
Størrelse:225 x 150 x 40 mm
ISBN:9788771469271
Varenr.:7230

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Macbeth” af Jo Nesbø er en moderne fortolkning af et klassisk drama.Jo Nesbø har med sin roman “Macbeth” skabt en spændende og mørk nyfortolkning af William Shakespeares klassiske tragedie. Nesbø har flyttet handlingen fra det skotske højland til en storby i 1970’erne og har således skabt en hårdkogt politithriller med rødder i det klassiske drama.

I Nesbøs version følger vi Macbeth, en dygtig og ambitiøs politimand, der bliver besat af tanken om at nå til tops. Da en narkoaktion går galt, ser Macbeth sin chance for at stige i graderne. Med hjælp fra sin kone, Lady Macbeth, begår han en række forbrydelser for at sikre sig magten.

Ligesom i Shakespeares original handler Nesbøs Macbeth om magtens korrumperende indflydelse på mennesket. Macbeth bliver gradvist mere paranoid og hensynsløs i sin jagt på magten. Både Macbeth og Lady Macbeth plages af skyldfølelse efter deres forbrydelser. De forsøger at kvæle deres samvittighed, men den vender tilbage for at hjemsøge dem. Macbeth begynder at have hallucinationer og lider af paranoia, hvilket understreger hans mentale forfald.

Romanen er en en spændende blanding af genrer, idet Nesbø kombinerer elementer fra både den klassiske tragedie og den moderne kriminalroman. Nesbø skaber en dyster og intens atmosfære, der understøtter romanens temaer.

“Macbeth” af Jo Nesbø er en gribende og tankevækkende roman, der både underholder og udfordrer læseren. Det er en historie om magt, begær, skyld og menneskets mørke sider.

Detaljer om udgivelsen

Originalsprog
Norsk
Udgivelsesår
2018

Fandt du ikke, hvad du søgte?