Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Rotteøen og andre fortællinger, Jo Nesbø, brugt bog
Krimi og spænding

Rotteøen og andre fortællinger

Udgivelsesår: 2021
Fra: 49,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
49,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:365
Format:Indbundet
Forlag:Modtryk
Version:1. udgave, 1. oplag, 2021
Vægt:617 gram
Størrelse:222 x 150 x 37 mm
ISBN:9788770075398
Varenr.:7219

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Rotteøen og andre fortællinger” af Jo Nesbø er en samling af fem mindre og anderledes krimifortællinger, der spiller på en meget aktuel frygt i verden af i dag. Nesbø skildrer en dystopisk verden med elementer af science fiction, hvor han udforsker temaer som teknologi, overlevelse, social ulighed og menneskets mørkere sider.

Hvad sker der i de forskellige fortæller?

Rotteøen: Her er vi i et post-pandemisk USA, hvor eliten har søgt tilflugt på toppen af en skyskraber, mens resten af befolkningen kæmper for overlevelse i gaderne. Det er en historie om klasseforskelle, desperation og menneskets evne til at overleve under ekstreme forhold.

Sort Springer: Vi møder en psykolog, der har en skjult identitet som lejemorder. Han udfører opgaver for multinationale selskaber og befinder sig i et moralsk dilemma mellem sit professionelle liv og sin samvittighed.

Cikaderne: To bedste venner tager til Pamplona for at opleve tyreløbet, men deres venskab sættes på prøve, da de begge forelsker sig i den samme pige.

Makulator: En mand, der forsker i evigt liv, opsøger en maskine, der kan slette hukommelsen. Han håber at glemme alt, hvad der har plaget ham, men opdager snart, at hukommelsen er en vigtig del af vores identitet.

Den femte fortælling: Navnet på den femte fortælling kan variere afhængigt af udgaven, men den udforsker også temaer som venskab, svigt og forræderi i en dyster fremtid.

Nesbø skaber en troværdig og tankevækkende vision af en nær fremtid, hvor teknologien har udviklet sig eksplosivt, men hvor samfundet er blevet mere ulige og kaotisk. Bogen viser nogle af menneskets mørkere sider, såsom grådighed, magtmisbrug og brutalitet.

Nesbø er en mester i at skabe spænding og uforudsigelighed, og selvom fortællingerne er korte, er de fulde af overraskelser. Og selvom bogen er science fiction, har den også en stærk forbindelse til vores egen tid. Temaer som pandemi, social ulighed og teknologiens indflydelse på vores liv er meget aktuelle.

“Rotteøen og andre fortællinger” er en samling af spændende og tankevækkende noveller, der giver et indblik i en dyster fremtid. Nesbø formår at kombinere underholdning med social kritik på en måde, der både er spændende og tankevækkende.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Rotteøya
Originalsprog
Norsk
Udgivelsesår
2021

Fandt du ikke, hvad du søgte?