Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Søstrene fra Toscana, Lori Nelson Spielman, brugt bog
Romaner

Søstrene fra Toscana

Udgivelsesår: 2020
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:362
Format:Paperback
Forlag:People'sPress
Version:2. udgave, 4. oplag, 2022
Vægt:417 gram
Størrelse:220 x 140 x 30 mm
ISBN:9788772384498
Varenr.:7021

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Søstrene fra Toscana” af Lori Nelson Spielman er en fængslende roman, der forener familie hemmeligheder, romantik og det smukke toscanske landskab.

Romanen kredser om en gammel familie forbandelse, der har plaget Fontana-slægten i generationer. For mange år siden kastede Filomena Fontana en forbandelse over sin søster, som har resulteret i, at alle anden fødte døtre i slægten har svært ved at finde lykken i kærligheden.

Emilia, en af de anden fødte døtre, er glad og tilfreds med sit liv i Brooklyn, men da hendes kusine Lucy insisterer på, at forbandelsen er reel, beslutter de sig for at rejse til Italien sammen med deres tante Poppy. Tanten har en teori om, at hun kan bryde forbandelsen ved at finde kærligheden på sin 80-års fødselsdag i Ravello.

I Toscana udfolder der sig en række romantiske intriger, mens de tre kvinder forsøger at finde deres plads i verden og afdække familiens mørke hemmeligheder. Gamle sår rives op, og nye kærlighedsforhold opstår, mens de konfronteres med den gamle forbandelse og de konsekvenser, den har haft for deres familie.

Romancen er en central del af historien og giver læseren håb om, at kærligheden kan overvinde alt. Det smukke italienske landskab i Toscana er en stærk medspiller i romanen og skaber en malerisk ramme for historien.

“Søstrene fra Toscana” er en underholdende og rørende roman om familie, kærlighed og skæbne.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Star-crossed Sisters of Tuscany
Originalsprog
Amerikansk
Udgivelsesår
2020

Fandt du ikke, hvad du søgte?