Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Frit for fantasi

“Frit for fantasi” er en populær serie blandt både elever og lærere. Den er et værdifuldt redskab i danskundervisningen, da den kan bruges til at understøtte en række forskellige læringsmål.

Ægte brøker, Jesper Wung-Sung, brugt bog

Vi har desværre ingen bøger i denne serie lige pt.

Frit for fantasi

Bogserie

Serien “Frit for fantasi” er en samling af skønlitterære værker til læsning i udskolingen. Den indeholder både romaner og novellesamlinger af en lang række velkendte, danske forfattere.

Fælles for alle bøgerne i serien er, at de giver eleverne mulighed for at fordybe sig i fantasifulde og spændende historier. Bøgerne er skrevet i et letlæseligt sprog og dækker et bredt spektrum af genrer, fra fantasy og science fiction til gysere og realisme.

Seriens formål er at styrke elevernes læselyst og læsefærdigheder. Den skal inspirere eleverne til at udforske forskellige genrer og forfattere, og den skal give dem en oplevelse af, at det kan være både sjovt og lærerigt at læse.

Her er et par af de fordele, som serien tilbyder:

1. Bredt udvalg af genrer og forfattere: Serien indeholder bøger for enhver smag, hvilket gør det muligt for eleverne at finde bøger, de synes er interessante og engagerende.

2. Letlæseligt sprog: Bøgerne er skrevet i et sprog, der er let for eleverne at forstå, hvilket gør det nemmere for dem at fordybe sig i historien.

3. Støtter læselyst og læsefærdigheder: Serien kan være med til at styrke elevernes lyst til at læse og forbedre deres læsefærdigheder.

4. Kan bruges til at understøtte en række forskellige læringsmål: Bøgerne i serien kan bruges til at arbejde med en række forskellige læringsmål i danskundervisningen, f.eks. læseforståelse, kritisk tænkning og kreativitet.

Hvis du er lærer eller elev, kan du finde mere information om “Frit for fantasi” på Dansklærerforeningens hjemmeside.