Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Morten Brask

Morten Brask’s bøger spænder over forskellige emner og genrer, – og hans forfatterskab er anerkendt både nationalt og internationalt.

En pige og en dreng, Morten Brask, brugt bog

Morten Brask

Forfatter

Morten Brask er en dansk forfatter født i København i 1970. Han har etableret sig som en alsidig forfatter med et bredt spektrum af værker, der spænder fra romaner og rejsebøger til faglitteratur og satire.

Brask debuterede i 1995 med romanen “Havet i Theresienstadt”, en gribende fortælling om en ung mands oplevelser i Theresienstadt-koncentrationslejren under Anden Verdenskrig. Siden da har han udgivet en lang række romaner, herunder “En pige og en dreng”, der handler om tabet af hans tvillingebørn, og “Arven”, en familie roman om hemmeligheder og fortielser.

Udover romaner har Brask også skrevet flere rejsebøger, hvor han deler sine oplevelser fra fjerne egne og fremmede kulturer. Han har besøgt over 100 lande og er kendt for sin evne til at formidle komplekse kulturer og samfund på en engagerende og tankevækkende måde.

Brask har også udgivet fagbøger og satire, hvor han udforsker forskellige temaer med humor og skarpe observationer. Han er en hyppig debattør i danske medier og er kendt for sine skarpe og velargumenterede holdninger.

Morten Brask har modtaget en række priser for sit forfatterskab, herunder:

Bogmagasinets Debutantpris (1995)
Montanas Litteraturpris (2001)
Beatrice-prisen (2004)
P2s Romanpris (2012)
DR Romanprisen (2016)

Fandt du ikke, hvad du søgte?