Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Kim Faber og Janni Pedersen

Kim Faber og Janni Pedersen

Forfatter

Kim Faber er en dansk forfatter og journalist, der har gjort sig bemærket med spændingsfyldte romaner. Han debuterede som skønlitterær forfatter med sin medforfatterskab på bogen “Samleren” (2017), som han skrev sammen med Janni Pedersen. Romanen er en krimithriller, der tager læserne med ind i en verden af seriemord og komplekse efterforskninger.
Faber har også skrevet flere bøger på egen hånd, herunder den anmelderroste roman “Syndflod” (2019). Denne psykologiske thriller udforsker mørke temaer som tab, sorg og hemmeligheder, mens den følger en journalist og en politiefterforsker i deres jagt på sandheden bag en tragisk hændelse.
Kim Faber er kendt for sin evne til at skabe spændende og dybtgående fortællinger, der griber læseren fra start til slut. Han fortsætter med at skrive inden for krimigenren og har etableret sig som en betydningsfuld stemme i den danske litteraturscene.

Janni Pedersen er en dansk forfatter og journalist, der har gjort sig bemærket inden for krimigenren. Hun er kendt for sin evne til at skrive spændingsfyldte og intrikate historier, der holder læserne fanget.
Pedersen er især kendt for sin medforfatterskab på bogen “Samleren” (2017), som hun skrev sammen med Kim Faber. Romanen er en krimithriller, der følger en efterforskning af en seriemorder og udforsker både den mørke side af menneskets natur og de komplekse psykologiske aspekter af kriminalitet.
Hun har også bidraget med sine egne skrivetalenter og har udgivet romaner som “Udmarker” (2018), der fortsætter med at udforske spændingsgenren med fokus på intriger og mysterier.
Janni Pedersen har etableret sig som en vigtig stemme inden for den danske kriminallitteratur og er kendt for at skabe intense og fængslende fortællinger. Hun fortsætter med at imponere læsere med sine evner inden for spændingsgenren.

Fandt du ikke, hvad du søgte?