Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Krimiserien med Martin Juncker og Signe Kristiansen (Kim Faber & Janni Pedersen)

Krimiserien med Martin Juncker og Signe Svendsen er en spændende og tankevækkende serie, der giver et indblik i politiets arbejde og de mørke sider af det danske samfund.

Vinterland, Kim Faber, brugt bog

Kim Faber og Janni Pedersen

Krimiserien med Martin Juncker og Signe Kristiansen (Kim Faber & Janni Pedersen)

Bogserie

Krimiserien med Martin Juncker og Signe Svendsen er en spændende og medrivende kriminalromanserie, der udfolder sig i et nutidigt Danmark.

Serien med Martin Juncker og Signe Svendsen handler om to betjente, der opklarer komplekse drabssager i Danmark. Serien er kendt for sin realistiske skildring af politiarbejdet og de mørke sider af det danske samfund.

Martin Juncker er en erfaren efterforsker, der er kendt for sin skarpe intuition og sit kompromisløse engagement i sit arbejde. Han er en eneboer, der har et anstrengt forhold til sin familie.

Signe Svendsen er en ung og ambitiøs betjent. Hun er intelligent og hårdtarbejdende, men hun kan også være impulsiv og uforsigtig.

Sammen danner Juncker og Svendsen et effektivt team, der er i stand til at løse selv de mest vanskelige sager. De er dog også konstant under pres fra deres overordnede og fra medierne, der altid er på jagt efter en god historie.

Rækkefølgen bøger i Juncker-serien

  1. Vinterland (2019)
  2. Satans sommer (2020)
  3. Kvæler (2021)
  4. Skyggeriget (2022)
  5. Løgner (2024)