Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Kaaberbøl & Friis

Kaaberbøl & Friis

Forfatter

Kaaberbøl & Friis er pseudonymet for det danske forfatterpar, Katrine Marie Kaaberbøl og Agnete Friis. De to forfattere har etableret sig som en succesfuld duo og er kendt for deres spændende krimier.

Den ene halvdel af forfatterparret, Katrine Marie Kaaberbøl, er født i 1972 i Danmark. Hun er uddannet cand.mag. i dansk og dramaturgi og har arbejdet som teateranmelder, filmskribent og redaktør. Kaaberbøl debuterede som forfatter i 2003 og fik sin store kommercielle succes med serien om “Katriona” – en ung pige med overnaturlige evner. Hendes sprog er levende og malende, og hendes fortællinger indfanger læseren med spænding og fortryllende universer.

Agnete Friis, den anden halvdel af forfatterparret, er født i 1974 i Danmark og er uddannet sygeplejerske. Hun fik sit store gennembrud som forfatter i 2011 med krimien “Pigen under jorden”, som hun skrev sammen med Kaaberbøl. Bogen blev en international bestseller og indgik i den prisbelønnede serie “Nina Borg”, der handler om en sygeplejerske, der bliver involveret i farlige og småkriminelle miljøer. Agnete Friis formår at skrive medrivende og autentiske historier, der tager læseren med på en vild og intens rejse.

Sammen har Kaaberbøl & Friis skabt flere spændingsromaner, der forener deres forskellige styrker og interesser. Deres samarbejde har resulteret i en lang række anmelderroste og populære bøger, der har solgt i millioner af eksemplarer verden over. De to forfattere formår at skabe komplekse karakterer, nervepirrende plot og en atmosfære, der tager læseren med ind i krimiens mørke og farlige verden. Med deres unikke stil og evne til at levere engagerende historier, fortsætter Kaaberbøl & Friis med at imponere og begejstre krimilæsere over hele verden.

Fandt du ikke, hvad du søgte?