Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Nina Borg serien (Lene Kaaberbøl og Agnete Friis)

Disse bøger byder på spænding, mysterier og en utrættelig hovedperson.

Drengen i kufferten, Kaaberbøl & Friis, brugt bog

Kaaberbøl & Friis

Nina Borg serien (Lene Kaaberbøl og Agnete Friis)

Bogserie

Lene Kaaberbøl og Agnete Friis er to danske forfattere, der har skabt en spændende og fængslende krimiserie, som har fanget læserne verden over. Serien består af flere bøger, hvoraf den første er “Drengen i kufferten”.

I serien følger vi hovedpersonen Nina Borg. Nina Borg er en sygeplejerske og frivillig i Røde Kors, der ofte bliver draget ind i farlige og komplekse sager, hvor menneskerettighederne er truet. Hun er en stærk og handlekraftig kvinde, der ikke er bange for at gå imod systemet for at hjælpe de svageste i samfundet. Jeppe Kørner er en erfaren kriminalbetjent, der er mere rationel og analytisk i sin tilgang til efterforskningen.

Serien byder på en række komplekse og uhyggelige kriminalgåder, der tager læserne med på en nervepirrende rejse gennem det danske samfund. Fra mørke hemmeligheder i fortiden til nutidige forbrydelser, udforsker serien forskellige temaer som menneskehandel, korruption og social uretfærdighed. Kaaberbøl og Friis formår at skabe en intens atmosfære og et realistisk billede af kriminaliteten i Danmark.

Med sin blanding af spænding, drama og menneskelige relationer, er serien en absolut page-turner, der holder læserne fanget fra første til sidste side. Kaaberbøl og Friis formår at skabe troværdige karakterer, der er både komplekse og dybt menneskelige, og som læserne kan relatere til. Serien er en must-read for alle krimielskere, der ønsker en dybdegående og velskrevet serie, der udfordrer og underholder på samme tid.

Rækkefølgen på bøgerne i Nina Borg-serien

1. Drengen i kufferten (2008)

2. Et stille umærkeligt drab (2010)

3. Nattergalens død (2011)

4. Den betænksomme morder (2013)