Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Bjørnebyserien (Frederik Backman)

Bjørneby-serien af Fredrik Backman er en medrivende og rørende trilogi om en lille by, hvor ishockey er mere end bare en sport. Det er en livsstil, en passion og en identitet.

Bjørneby, Fredrik Backman, brugt bog

Vi har desværre ingen bøger i denne serie lige pt.

Bjørnebyserien (Frederik Backman)

Bogserie

Bjørneby-serien er en hjertevarm og humoristisk bogserie skrevet af den svenske forfatter Fredrik Backman. Serien tager læseren med til den lille, idylliske by Bjørneby, hvor indbyggerne er både charmerende og ekscentriske på hver deres måde.

Serien balancerer mellem humor og alvor, og temaer som venskab, kærlighed, tab og forsoning udforskes på en dyb og rørende måde. Backman formår at skabe en atmosfære, hvor man som læser både kan grine og græde med personerne i Bjørneby.

Bøgerne i Bjørneby-serien kan læses uafhængigt af hinanden, da de hver især har deres egen historie og karakterer. Dog er der en rød tråd, der binder serien sammen, og man vil som læser opleve genkendelige elementer og små referencer på tværs af bøgerne.

Rækkefølgen på bøger i Bjørneby-serien:

  1. Bjørneby
  2. Os mod jer: Bjørneby – bind 2
  3. Vinderne

Bjørneby-serien er en hjertevarm og feel-good serie, der formår at berøre læseren på dybt plan. Med sin skarpe iagttagelsesevne og varme fortællestil formår Backman at skabe et univers, man som læser har lyst til at vende tilbage til igen og igen.