Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Erik Valeur

Erik Valeur

Forfatter

Erik Valeur er en dansk forfatter, der er kendt for sin evne til at skabe spændende og komplekse fortællinger. Han er født i 1955 og har arbejdet som journalist og redaktør, før han begyndte at skrive romaner. Valeur debuterede som forfatter i 2009 med romanen “Det syvende barn”, som blev en stor succes både hos læsere og kritikere.

Valeur er kendt for sin evne til at skrive medrivende og velskrevne historier, der ofte blander forskellige genrer som krimi, thriller og familiedrama. Han formår at skabe spænding og mystik omkring sine karakterer og deres skæbner, samtidig med at han udforsker komplekse temaer som familiehemmeligheder, identitet og moral.

En af Valeurs styrker som forfatter er hans evne til at skabe troværdige og nuancerede karakterer. Han formår at skildre menneskelige relationer og følelser på en måde, der berører læseren og får dem til at leve sig ind i historien. Samtidig er hans sprog enkel og elegant, hvilket gør det let at læse hans bøger og blive fanget af fortællingen.

Fandt du ikke, hvad du søgte?