Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Daisy Goodwin

Daisy Goodwin er forfatteren bag det meget spændende historiske drama om den purunge Victoria og hendes vej gennem en mandsdomineret verden til at blive en af vor tids mest respekterede og berømte dronninger.

Victoria, Daisy Goodwin, brugt bog

Daisy Goodwin

Forfatter

Daisy Goodwin er en engelsk manuskriptforfatter, tv-producer og romanforfatter. Hun er bedst kendt for at være skaberen af ITV/PBS-showet Victoria, der er blevet solgt til 146 lande.

Hun er født og opvokset i London og er datter af filmproducenten Richard B. Goodwin og interiørdesigneren Jocasta Innes. Hendes forfædre inkluderer den irske præst Robert Traill, hvis karakter blev inkluderet i en episode af anden sæson af hendes tv-drama Victoria, der behandlede den irske hungersnød i 1840’erne.

Goodwin har haft en imponerende karriere inden for tv og litteratur, og hendes arbejde har haft en betydelig indflydelse på underholdningsverdenen.

Ud over sit arbejde med tv har Goodwin også skrevet fire romaner: My Last Duchess (også kendt som The American Heiress), The Fortune Hunter, Victoria og Diva. Alle fire romaner har været på New York Times’ bestsellerliste og er blevet oversat til mere end ti sprog.

Fandt du ikke, hvad du søgte?