Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Skindød

Udgivelsesår: 2010
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Skindød” er en spændingsroman skrevet af Thomas Enger. Bogen følger hovedpersonen Henning Juul, en dygtig og hårdtarbejdende kriminalreporter, der forsøger at finde sandheden bag en tragisk hændelse, der ændrede hans liv for altid.

Juul mistede sin søn i en brand for flere år siden, og han har siden kæmpet med sorgen og skyldfølelsen over ikke at have været i stand til at redde ham. Da Juul begynder at grave dybere i sin søns død, opdager han, at der er mere ved branden, end der først blev antaget. Han bliver involveret i en farlig og kompleks sag, der involverer korruption, magtfulde personer og hemmeligheder, der går helt tilbage til hans egen barndom.

I sin jagt på sandheden bliver Juul trukket ind i et farligt spind af intriger, hvor hans eget liv er i fare. Han må kæmpe mod både indre dæmoner og eksterne trusler for at afsløre sandheden og få retfærdighed for sin søn.

“Skindød” er en velskrevet og medrivende krimi, der holder læseren på kanten af stolen fra start til slut. Enger formår at skabe spænding og suspense gennem hele bogen, samtidig med at han udforsker temaer som tab, sorg og hævn. Med sin komplekse hovedperson og en veludviklet plot er “Skindød” en must-read for alle krimielskere.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Skinndød
Originalsprog
Norsk
Udgivelsesår
2010

Fandt du ikke, hvad du søgte?