Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Det kolossale menneske, Thomas Blachman og Torben Steno, brugt bog
Biografier

Det kolossale menneske

Udgivelsesår: 2008
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:240
Format:Indbundet
Forlag:Politikens Forlag
Version:1. udgave, 1. oplag, 2008
Vægt:594 gram
Størrelse:227 x 144 x 30 mm
ISBN:9788756790260
Varenr.:2653

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Det kolossale menneske er en tankevækkende og provokerende bog skrevet af Thomas Blachman og Torben Steno. Bogen udforsker menneskets kompleksitet og vores evne til at skabe forandring i verden.

I bogen udfordrer forfatterne traditionelle opfattelser af mennesket og stiller spørgsmål ved vores eksistens og formål. De argumenterer for, at vi som mennesker har potentialet til at være kolossale – at vi kan gøre noget stort og meningsfuldt i vores liv.

Blachman og Steno undersøger også, hvordan samfundets normer og forventninger kan begrænse vores potentiale. De opfordrer læserne til at bryde ud af disse begrænsninger og finde deres egen unikke vej i livet. Bogen er en inspirationskilde til at tænke anderledes og gå imod strømmen.

Gennem personlige anekdoter og filosofiske refleksioner udfordrer forfatterne læserne til at tage et skridt tilbage og se på verden med nye øjne. De argumenterer for, at det er vores ansvar som individer at skabe forandring og gøre verden til et bedre sted.

Det kolossale menneske er en tankevækkende og inspirerende bog, der udfordrer læserne til at tænke dybere og handle anderledes. Den er velegnet til alle, der søger inspiration til at leve et mere meningsfuldt og autentisk liv.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Det kolossale menneske
Originalsprog
dansk
Udgivelsesår
2008

Fandt du ikke, hvad du søgte?