Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Thomas Blachman og Torben Steno

Thomas Blachman og Torben Steno

Forfatter

Thomas Blachman er en dansk forfatter, musiker og tv-vært, der er kendt for sin skarpe og provokerende stil. Han er født i 1963 og har en lang karriere inden for underholdningsbranchen. Blachman har udgivet flere bøger, hvoraf nogle har skabt stor debat og opmærksomhed.

Blachman er kendt for at være kontroversiel og udfordrende i sin skrivestil. Han tager ofte fat på tabubelagte emner og stiller spørgsmålstegn ved normer og konventioner. Hans bøger er præget af en skarp og satirisk tone, hvor han med ironi og sarkasme udfordrer læserens opfattelse af virkeligheden.

Blachman er også kendt som tv-vært i programmer som “Blachman” og “X Factor”. Han er kendt for at være ærlig og direkte i sin kritik og har ofte skabt kontrovers med sine udtalelser. Han har en evne til at få folk til at tænke og reagere, og han er ikke bange for at gå imod strømmen.

Torben Steno er en dansk forfatter, journalist og foredragsholder. Han er født i 1960 og har en lang karriere inden for medieverdenen. Steno er kendt for sin skarpe pen og evne til at formidle komplekse emner på en letforståelig måde.

Steno har udgivet flere bøger inden for forskellige genrer, herunder faglitteratur, biografier og romaner. Han har en evne til at skabe spænding og dramatik i sine fortællinger, og hans bøger er ofte præget af en stærk karakterudvikling og en dyb indsigt i menneskets psykologi.

Steno er også kendt som en dygtig journalist, der har arbejdet for flere store medier som DR og Berlingske. Han har en evne til at grave dybt i emner og få frem det essentielle. Han er kendt for at være en skarp analytiker og en dygtig interviewer, der kan få sine interviewpersoner til at åbne op og give ærlige svar.

Fandt du ikke, hvad du søgte?