Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Julius' fødselsdag, Søren Ryge Petersen, brugt bog
Biografier

Julius’ fødselsdag og andre historier

Udgivelsesår: 2001
Fra: 30,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hardback (brugt)
30,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:188
Format:Hardback
Forlag:Gyldendal
Version:2. udgave, 2002
Vægt:487 gram
Størrelse:228 x 160 x 20 mm
ISBN:8702013096
Varenr.:5689

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Bogen “Julius’ fødselsdag og andre historier” af den danske forfatter Søren Ryge Petersen er en samling af historier, der skildrer en række forskellige mennesker og begivenheder fra Danmark i midten af det 20. århundrede.

Ryge Petersen skriver med en varm og humoristisk tone, der gør det nemt at engagere sig i karakterernes liv og historier.

Han skildrer hverdagslivet i Danmark på en realistisk og genkendelig måde, og han bringer de forskellige karakterer til live med skarpe observationer og detaljer. Hver fortælling giver et unikt perspektiv på livet i Danmark i en svunden tid, og de belyser forskellige aspekter af den danske mentalitet og kultur.

Ryge Petersen skriver om livets store og små begivenheder, fra fødselsdage og bryllupper til sygdom og død. Han udforsker de komplekse relationer mellem mennesker, og han skildrer både kærlighed, venskab og familiestridigheder.

Fortællingerne afspejler de samfundsforandringer, der skete i Danmark i midten af det 20. århundrede, fra industrialiseringen til velfærdsstatens fremkomst.

“Julius’ fødselsdag og andre historier” er en klassiker i dansk litteratur, og den er en perfekt bog til alle, der ønsker at fordybe sig i dansk kultur og historie.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
2001

Fandt du ikke, hvad du søgte?