Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Nymåne, Stephenie Meyer, brugt bog
Ungdomsbøger

Nymåne

En del af serien (nr. 2): Twilight (Stephenie Meyer)
Udgivelsesår: 2006
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hardback (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:607
Format:Hardback
Forlag:Forlaget Carlsen
Version:3. udgave, 1. oplag, 2010
Vægt:929 gram
Størrelse:216 x 140 x 47 mm
ISBN:9788711428603
Varenr.:1960

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Nymåne” er en spændende roman skrevet af Stephenie Meyer. Bogen er en fortsættelse af den populære serie “Twilight” og tager læseren med på en følelsesmæssig og eventyrlig rejse.

Historien følger hovedpersonen Bella Swan, en ganske almindelig teenagepige, der er forelsket i den mystiske vampyr Edward Cullen. I “Nymåne” udfordres deres kærlighed, da Bella står over for en række farlige begivenheder og konsekvenserne af hendes valg.

Bogen begynder med en hjerteskærende adskillelse mellem Bella og Edward, da han træffer en beslutning, der tvinger ham til at forlade hende for at beskytte hende mod sin egen vampyrverden. Bella er knust og kæmper med sin sorg, samtidig med at hun prøver at finde mening i sit liv uden Edward.

I sin søgen efter trøst og distraktion begynder Bella at tilbringe tid med sin barndomsven Jacob Black, der viser sig at være en varulv. Deres venskab udvikler sig gradvist til noget mere, men Bella kan ikke helt slippe sin kærlighed til Edward.

Gennem hele bogen udforsker Meyer temaer som kærlighed, tab, identitet og valg. “Nymåne” er en intens og følelsesladet fortælling, der tager læseren med på en rejse gennem Bella Swans indre kamp og hendes forsøg på at finde sin egen styrke og identitet.

Med sin blanding af romantik, spænding og overnaturlige elementer er “Nymåne” en pageturner, der vil fange læseren fra start til slut.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
New Moon
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2006

Fandt du ikke, hvad du søgte?