Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Fantasy

Søvnløs

Udgivelsesår: 1994
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Søvnløs er en roman af Stephen King, der blev udgivet i 1994. Den handler om en lille by i Maine, hvor en gruppe børn begynder at få mareridt om en ondskabsfuld skabning. Børnenes mareridt bliver mere og mere voldsomme, og snart begynder de at forsvinde. Børnenes forældre bliver desperate, og de henvender sig til en gruppe mænd, der kalder sig selv “The Institute”.

The Institute er en hemmelig organisation, der beskæftiger sig med børn, der har overnaturlige evner. The Institute opdager, at børnene i byen er blevet udsat for en eksperimentel medicin, der har givet dem deres overnaturlige evner. The Institute beslutter sig for at hjælpe børnene, men de opdager snart, at de ikke er de eneste, der er interesseret i børnene. En gruppe mennesker, der arbejder for en hemmelig regeringsorganisation, er også interesseret i børnene, og de er villige til at gå langt for at få fat i dem.

Søvnløs er en spændende og uhyggelig roman, der vil holde dig på kanten af din stol. Den er fyldt med action, suspense og uhygge, og den vil give dig stof til eftertanke.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Insomnia
Udgivelsesår
1994

Fandt du ikke, hvad du søgte?