Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Psykologisk thriller

Pigen der elskede Tom Gordon

Udgivelsesår: 1999
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.
Få besked, når vi får nye eksemplarer
Du får besked én gang. Herefter kan du evt. oprette en ny.


Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Pigen der elskede Tom Gordon” er en spændende og psykologisk thriller skrevet af den populære forfatter Stephen King. Bogen følger den niårige pige Trisha McFarland, der under en vandretur i skoven bliver væk fra sin familie.

Trisha kæmper for at finde vej tilbage til civilisationen, mens hun samtidig må overleve i den barske og uforudsigelige natur. Hun bliver konfronteret med sult, træthed og farlige dyr, og hendes eneste trøst er hendes Walkman, hvor hun lytter til baseballkampe med sin yndlingsspiller, Tom Gordon.

Mens Trisha kæmper for at overleve, begynder hun at opleve mystiske og skræmmende ting i skoven. Hun føler sig forfulgt af en ukendt skikkelse, der lurer i skyggerne. Trisha må stole på sin styrke og mod for at overkomme de farer, der venter hende.

“Pigen der elskede Tom Gordon” er en intens og klaustrofobisk fortælling, der udforsker temaer som frygt, isolation og overlevelse. Stephen King formår at skabe en atmosfære af spænding og uhygge, der holder læseren fanget fra start til slut.

Bogen er en af Kings mere eksperimenterende værker og skiller sig ud fra hans mere klassiske horrorfortællinger. “Pigen der elskede Tom Gordon” er en fængslende og medrivende læseoplevelse, der vil appellere til både King-fans og læsere, der er på udkig efter en anderledes og intens thriller.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Girl Who Loved Tom Gordon
Originalsprog
Amerikansk
Udgivelsesår
1999

Fandt du ikke, hvad du søgte?