Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Kvinden i toget, Paula Hawkins, brugt bog
Psykologisk thriller

Kvinden i toget

Udgivelsesår: 2015
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:392
Format:Indbundet
Forlag:Gyldendals Bogklubber
Version:1. udgave, 4. oplag, 2016
Vægt:528 gram
Størrelse:221 x 142 x 37 mm
ISBN:9788703071435
Varenr.:2823

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Kvinden i toget er en spændende psykologisk thriller skrevet af Paula Hawkins. Bogen følger hovedpersonen Rachel, en kvinde i 30’erne, der dagligt tager toget til arbejde. Under sine daglige togture bliver Rachel fascineret af et perfekt par, som hun ser gennem vinduet. Hun giver dem navnene Jason og Jess, og hun forestiller sig deres liv som idyllisk og lykkeligt.

Men en dag ser Rachel noget chokerende fra toget. Hun får et glimt af noget, der ikke passer ind i det perfekte billede, hun har skabt af Jason og Jess. Da Jess pludselig forsvinder, bliver Rachel besat af at finde ud af, hvad der er sket med hende. Men hendes eget liv er også kaotisk, og hun kæmper med alkoholproblemer og hukommelsestab.

Mens Rachel forsøger at opklare mysteriet om Jess’ forsvinden, bliver hun involveret i politiets efterforskning. Men hendes egne erindringer er uskarpe, og hun kan ikke stole på sin egen opfattelse af virkeligheden. Jo mere Rachel graver i sagen, desto mere indviklet og farlig bliver det.

Kvinden i toget er en forrygende pageturner, der holder læseren på kanten af sædet. Paula Hawkins formår at skabe spænding og suspense gennem hele bogen, samtidig med at hun udforsker temaer som hukommelse, identitet og sandhed. Det er en fængslende og uforudsigelig historie, der vil holde dig fanget til sidste side.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Girl on the Train
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2015

Fandt du ikke, hvad du søgte?