Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Thriller

Brandstifter

Udgivelsesår: 1980
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Brandstifter” er en intens og spændingsfyldt roman skrevet af den berømte forfatter Stephen King. Handlingen udspiller sig i den fiktive by Haven, hvor der pludselig udvikler sig en række mistænkelige og voldsomme brande.

I det første afsnit af bogen følger læseren hovedpersonen, der hedder Charlie. Charlie er en stille og introvert ung mand, der lider af en frygtelig fortid. Efter at have mistet sin familie i en tragisk brand, bliver han anklaget for at have startet ilden. Efter mange år i fængsel forsøger Charlie at lægge sin fortid bag sig, men brandene begynder at blusse op igen. Han bliver hurtigt hovedmistænkt og må kæmpe for at bevise sin uskyld.

I det andet afsnit øges spændingen, da Mr. Gray, en mystisk og magtfuld psykopat, kommer til byen. Han ser det som sin personlige mission at starte flere brande og sprede kaos. Mr. Gray har en dyster baggrundshistorie, der gør ham til en dygtig pyroman og en farlig modstander for Charlie. De to modpoler krydser hinandens veje, og en kamp mellem godt og ondt blusser op.

I det tredje og sidste afsnit stiger spændingen til sit højdepunkt, når byen Haven går op i flammer. Charlie må kæmpe for at redde sig selv og de få mennesker, der stadig tror på hans uskyld, mens et inferno truer med at ødelægge alt. Med brændende huse omkring sig, må han konfrontere både sin egen fortid og den uhyggelige Mr. Gray.

“Brandstifter” er en intens og nervepirrende roman, der udforsker temaer som skyld, forsoning og overlevelse. Stephen King leverer endnu engang en frygtindgydende og medrivende fortælling, der vil holde læseren fanget fra første til sidste side.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Firestarter
Originalsprog
Amerikansk
Udgivelsesår
1980

Fandt du ikke, hvad du søgte?