Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Kastanjemanden, Søren Sveistrup, brugt bog
Krimi og spænding

Kastanjemanden

Udgivelsesår: 2018
Fra: 30,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
30,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Slidt
Sprog:Dansk
Sider:524
Format:Paperback
Forlag:Politikens Forlag
Version:3. udgave, 1. oplag, 2019
Vægt:613 gram
Størrelse:220 x 145 x 44 mm
ISBN:9788740056990
Varenr.:3426

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Kastanjemanden” er en spændende krimi skrevet af Søren Sveistrup. Bogen handler om en række bestialske mord, der ryster København. En ung kvinde findes myrdet og viser sig at være en del af en makaber række af drab, hvor morderen efterlader en uhyggelig kastanjemand på gerningsstedet.

Efterforskeren Naia Thulin og hendes nytilkomne partner, Mark Hess, bliver sat på sagen. De må dykke ned i en mørk og kompleks verden af hemmeligheder og løgne for at finde frem til morderen, før flere uskyldige mennesker mister livet.

“Kastanjemanden” er en intens og nervepirrende krimi, der holder læseren fanget fra første side. Søren Sveistrup formår at skabe et spændende plot med masser af overraskelser og uventede twists. Han beskriver både karaktererne og miljøet i København på en levende og troværdig måde, hvilket gør det nemt for læseren at leve sig ind i historien.

Bogen er en vellykket debut for Søren Sveistrup som forfatter, der tidligere har markeret sig som manuskriptforfatter til den populære tv-serie “Forbrydelsen”. “Kastanjemanden” er en must-read for alle krimielskere, der er på udkig efter en spændende og velskrevet historie, der holder én på kanten af stolen til sidste side.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Kastanjemanden
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2018

Fandt du ikke, hvad du søgte?