Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Søren Sveistrup

Søren Sveistrup

Forfatter

Søren Sveistrup er en dansk forfatter og manuskriptforfatter, der er kendt for sine spændingsromaner og tv-serier. Han blev født i 1968 i Gentofte og er uddannet fra Den Danske Filmskole.

Sveistrup fik sit store gennembrud som forfatter med romanen “Kastanjemanden” i 2018. Bogen blev en kæmpe succes både i Danmark og internationalt og blev solgt til mere end 40 lande. “Kastanjemanden” blev også til en populær tv-serie, hvor Sveistrup selv var med som manuskriptforfatter. Bogen og tv-serien er kendetegnet ved en intens og uhyggelig atmosfære samt en kompleks og velskrevet plot.

Sveistrup er kendt for at skabe spændingsfyldte historier, der holder læseren fanget fra start til slut. Han formår at skabe en uhyggelig stemning og et nervepirrende plot, der holder læseren på kanten af sædet. Han er også dygtig til at skildre karaktererne og deres indre liv, hvilket gør hans historier mere nuancerede og interessante.

Sveistrup er en talentfuld forfatter, der formår at skabe spænding og uhygge i sine historier. Han er kendt for sin evne til at skrive medrivende og velskrevne plot, der holder læseren fanget til sidste side. Med sin succesfulde debutroman og tv-serie har han cementeret sig som en af Danmarks mest populære forfattere inden for spændingsgenren.

Fandt du ikke, hvad du søgte?