Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Naboparret, Shari Lapena, brugt bog
Psykologisk thriller

Naboparret

Udgivelsesår: 2016
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:303
Format:Indbundet
Forlag:Gyldendals Bogklubber
Version:1. udgave, 1. oplag, 2016
Vægt:530 gram
Størrelse:222 x 145 x 32 mm
ISBN:9788703077765
Varenr.:2719

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Naboparret” er en spændingsroman skrevet af den populære forfatter Shari Lapena. Bogen tager læserne med ind i en tilsyneladende idyllisk forstad, hvor intet er, som det ser ud til.

Historien følger Anne og Marco, et ungt par, der tilsyneladende har det hele. De har en smuk baby og bor i et dejligt hus i et trygt kvarter. Men en aften, da de er til fest hos deres naboer, sker der noget frygteligt. Parret beslutter sig for at lade deres baby sove alene hjemme, mens de deltager i festen. Da de kommer hjem, er barnet forsvundet.

Pludselig bliver Anne og Marco kastet ud i en mareridtsagtig jagt på sandheden. Mistanken retter sig hurtigt mod dem selv, og de må kæmpe for at bevise deres uskyld, samtidig med at de forsøger at finde ud af, hvad der egentlig skete med deres lille datter.

“Naboparret” er en intens og nervepirrende roman, der udforsker temaer som forældreskab, hemmeligheder og bedrag. Shari Lapena formår at skabe en spændende atmosfære og holder læserne på kanten af deres sæde, mens de forsøger at løse mysteriet om den forsvundne baby.

Med sin medrivende fortælling og overraskende plot-twists er “Naboparret” en bog, der holder læserne fanget fra start til slut.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Couple Next Door
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2016

Fandt du ikke, hvad du søgte?