Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Det dybe vand, Paula Hawkins, brugt bog
Psykologisk thriller

Det dybe vand

Udgivelsesår: 2017
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:438
Format:Indbundet
Forlag:Gyldendal
Version:1. udgave, 1. oplag, 2017
Vægt:678 gram
Størrelse:228 x 147 x 40 mm
ISBN:9788702233681
Varenr.:2707

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Det dybe vand er en spændende psykologisk thriller skrevet af Paula Hawkins. Bogen tager læseren med ind i en verden af hemmeligheder, løgne og fortrængte minder.

Historien følger hovedpersonen Jules, der vender tilbage til sin barndomsby for at tage sig af sin søster, der er forsvundet. Jules har et anstrengt forhold til sin søster og bliver tvunget til at konfrontere sin egen fortid, da hun begynder at grave i søsterens forsvinden.

Mens Jules forsøger at finde ud af, hvad der er sket med sin søster, bliver hun også konfronteret med sine egne dæmoner. Hun opdager hurtigt, at intet er, som det ser ud til, og at alle omkring hende har deres egne skjulte agendaer.

Det dybe vand er en intens og uforudsigelig fortælling, der holder læseren fanget fra start til slut. Paula Hawkins formår at skabe et spændingsfyldt plot, hvor intet er, som det ser ud til, og hvor sandheden langsomt afsløres.

Bogen er fyldt med overraskende twists og vendepunkter, der holder læseren på kanten af sædet. Det er en psykologisk thriller, der udforsker temaer som familiehemmeligheder, hukommelsestab og identitet.

Det dybe vand er en fængslende og medrivende læseoplevelse, der vil tilfredsstille enhver fan af psykologiske thrillere. Paula Hawkins har endnu engang bevist sit talent som forfatter og skabt en pageturner, der vil efterlade læseren spekulerende og overrasket.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Into the Water
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2017

Fandt du ikke, hvad du søgte?