Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Imprimatur, Rita Monaldi, brugt bog
Romaner

Imprimatur

Udgivelsesår: 2002
Fra: 30,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
30,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:575
Format:Indbundet
Forlag:Lindhardt og Ringhof Forlag A/S
Version:1. udgave, 2. oplag, 2009
Vægt:960 gram
Størrelse:230 x 160 x 46 mm
ISBN:9788711433836
Varenr.:5668

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Imprimatur af Rita Monaldi og Francesco Sorti er en spændende historisk kriminalroman, der foregår i Rom i 1683.

Romanen tager os med indenfor murene i kroen Locanda Donzello, hvor en række prominente gæster er samlet under karantæne på grund af et pestudbrud. Men stemningen forvandles hurtigt til frygt og mistro, da en fransk musiker findes død under mystiske omstændigheder.

For at opklare mordet samles en usandsynlig duo af efterforskere: Den unge krolærling på kroen, der fungerer som fortæller, og den hemmelighedsfulde kastratsanger og spion Atto Melani. Sammen begiver de sig ud på en farlig efterforskning, der fører dem dybt ind i Roms mørke underverden.

Romanen er komponeret således, at lærlingens dagbogsnotater knap 400 år senere i 2040 indgår i den katolske kirkes overvejelser om at kanonisere Innocens VI, og vel at mærke i negativ retning, idet Innocens fremstilles som dybt korrumperet.

Virkeligheden har så at sige overhalet bogens kontroversielle indhold. Da Imprimatur udkom i Italien i 2002, røg den straks ind på bestsellerlisterne, og førsteoplaget blev revet væk. Helt uforståeligt er bogen aldrig senere blevet genoptrykt i Italien, og forklaringen skulle være, at bogens dokumenterede påstande er kommet på tværs af Vatikanets genovervejelser netop om helgenkåring af Innocens.

Det er en fremragende historisk roman, som er fyldt til randen med faktuelle oplysninger, maleriske beskrivelser og direkte spænding. Sproget er detaljerigt og litterært, og der er ingen tvivl om at forfatterparret fuldstændigt har styr på den indviklede handling. Måden, som romanen er konstrueret på, er brillant udtænkt, og dokumentationen virker fuldstændig autentisk.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Imprimatur
Originalsprog
Italiensk
Udgivelsesår
2002

Fandt du ikke, hvad du søgte?