Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Humoristiske romaner

Torsdagsmordklubben

Udgivelsesår: 2020
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Torsdagsmordklubben” er en spændende krimiroman skrevet af Richard Osman. Bogen handler om en gruppe ældre mennesker, der mødes hver torsdag for at diskutere uopklarede mordgåder. De fire medlemmer af klubben er Elizabeth, Joyce, Ibrahim og Ron, der alle har deres helt eget sæt færdigheder og erfaringer.

Historien finder sted på et plejehjem, hvor de fire medlemmer af Torsdagsmordklubben bor. En dag bliver en af beboerne på plejehjemmet fundet død under mystiske omstændigheder, og klubben beslutter sig for at tage sagen i egen hånd. De begynder at efterforske mordet og opdager hurtigt, at der er mere på spil end bare en enkelt død.

Som efterforskningen skrider frem, afslører medlemmerne af Torsdagsmordklubben hemmeligheder og intriger, der har været skjult i årtier. De står over for farlige modstandere og må bruge alle deres evner og erfaringer for at løse gåden og afsløre sandheden.

“Torsdagsmordklubben” er en underholdende og humoristisk krimiroman, der blander spænding og mysterier med en skarp og sjov dialog mellem de forskellige karakterer. Richard Osman formår at skabe en fascinerende historie, der holder læseren fanget fra start til slut. Bogen er en perfekt blanding af spænding og charme og vil appellere til både krimifans og dem, der bare elsker en god historie.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Thursday Murder Club
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2020

Fandt du ikke, hvad du søgte?