Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Romaner

Elefantpassernes børn

Udgivelsesår: 2010
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Elefantpassernes børn er en spændende og tankevækkende roman skrevet af Peter Høeg.

Bogen følger historien om to søskende, Peter og Tilte, hvis forældre arbejder som elefantpassere i en zoologisk have. De lever et usædvanligt liv, hvor de er omgivet af eksotiske dyr og har en unik forståelse for dyrenes adfærd. Men deres tilværelse ændres drastisk, da deres forældre pludselig forsvinder under mystiske omstændigheder.

Peter og Tilte beslutter sig for at tage sagen i egen hånd og begiver sig ud på en farlig og eventyrlig rejse for at finde deres forældre. Undervejs støder de på hemmeligheder og intriger, der truer med at ødelægge deres familie og deres tillid til dem, de troede, de kendte bedst.

Elefantpassernes børn er ikke blot en spændende fortælling, men også en dybdeborende roman, der stiller spørgsmål ved vores forhold til dyrene og naturen omkring os. Peter Høeg formår at skabe en atmosfære af mystik og spænding, samtidig med at han behandler temaer som familie, kærlighed og vores ansvar over for naturen.

Bogen er en del af Peter Høegs imponerende forfatterskab, der også inkluderer bestsellere som “Frøken Smillas fornemmelse for sne” og “De måske egnede”. Elefantpassernes børn er en læseoplevelse, der vil fange både unge og voksne læsere med sin medrivende historie og dybe tematikker.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
2010

Fandt du ikke, hvad du søgte?