Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Drager over Kabul, Morten Hesseldahl, brugt bog
Politiske thrillere

Drager over Kabul

Udgivelsesår: 2007
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:301
Format:Paperback
Forlag:Modtryk
Version:2. udgave, 4. oplag, 2008
Vægt:244 gram
Størrelse:200 x 125 x 21 mm
ISBN:9788770531672
Varenr.:5156

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Romanen “Drager over Kabul” af Morten Hesseldahl er en politisk thriller, der kredser om terrorisme. Handlingen udspiller sig i Danmark og Afghanistan og berører eksplosive temaer som fanatisme, islam, og terror.

“Drager over Kabul” er ikke en ny “Drageløberen”, men Afghanistan spiller alligevel en stor rolle romanen. Det er i Afghanistan flere af hovedpersonerne møder deres skæbne, men det meste af romanen foregår i lille trygge Danmark. Eller trygge og trygge…. i denne meget realistiske roman står Danmark over for det første terrorangreb.

Historien kredser om to hovedpersoner:

Lars-Ole Ravn, der er Danmarks udenrigsminister og står over for en række udfordringer, herunder et terrorangreb i Kabul, der dræber danske soldater. Og den unge kunstner Mathias Toldstrup, der bliver involveret i en mystisk affære med en gådefuld kvinde. Hans liv tager en dramatisk drejning, da han finder et lig i en norsk skov.

Romanen berører en række komplekse temaer, herunder terrorisme. Hvordan kan man bekæmpe terrorisme uden at ofre de grundlæggende principper om frihed og demokrati? Og hvordan kan man skabe en fredelig sameksistens mellem forskellige kulturer og religioner?

“Drager over Kabul” er en spændende og tankevækkende roman, der giver et indblik i de komplekse problemstillinger, der præger verden i dag.

Romanen er både spændende og politisk aktuel, og forfatteren Morten Hesseldahl har skabt et intenst plot med internationale tråde.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
2007

Fandt du ikke, hvad du søgte?